tijhofdiervoeders

Ruitersport

Boven hebben we een gezellig gedeelte ingericht voor alle ruitersportartikelen, u bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen! Ons assortiment is veelzijdig met onder andere dekens, hoofdstellen, zadeldekjes, borstels en beenbescherming voor de paarden. Voor de ruiters hebben wij uiteraard kleding, rijlaarzen, chaps en jodphurs.

Om ons assortiment nog verder uit te breiden zijn wij doorlopend actief op zoek naar nieuwe producten en eventueel merken. Op het gebied van service en advies willen wij het verschil maken. De merken waar wij op dit moment voornamelijk mee werken zijn Harry’s Horse, Kavalkade en Horka. Mocht u in de winkel niet vinden wat u zoekt, vraag het ons gerust en dan kunnen wij het vast en zeker bestellen. Ook voor advies staan wij met onze jarenlange ervaring in de paarden voor u klaar.

Dekens wassen en repareren.

U kunt bij ons de vieze dekens (winterdekens, zomerdekens, fleecedekens) inleveren, vervolgens worden ze bij ons opgehaald en weer schoon, geïmpregneerd en gerepareerd (indien nodig) teruggebracht zodat u ze weer lekker schoon en fris op uw paard kunt leggen. Ook dekjes kunnen hier gewassen worden.