tijhofdiervoeders

Besproeiing/beregening

SummerRain

Nieuw in ons assortiment: SummerRain, het plug’n rain beregeningssysteem voor iedereen. Altijd vanzelf de juiste hoeveelheid water voor de planten in uw tuin, op het balkon, uw gazon of de haag. Het kan met de beregeningssystemen van SummerRain. Van professionele kwaliteit en toch verrassend gemakkelijk zelf aan te leggen!. Kies uit plug & rain sets op maat, geschikt voor de meeste tuinen en planten.

Afgestemd op uw tuin.

Hebt u een grote tuin, een balkon of een kleine groenstrook? Planten in potten en bakken, een gazon of een heg? Er is altijd een set die perfect bij uw wensen en tuinsituatie past. Of het nu een handbediend of een computergestuurd systeem is. Met SummerRain krijgt u een passende oplossing, met gemak voorop!

Geen waterverspilling.

Uw tuin krijgt de juiste hoeveelheid water. Op het juiste tijdstip en op de juiste plaatsen. Dat is fijn voor uw tuin en het milieu. Want met het beregeningssysteem voorkomt u niet alleen dat u water verspilt, het maakt uw tuin ook nog eens duurzamer.

Langere levensduur planten.

Met SummerRain krijgen uw planten op een optimale manier water. Regelmatig en precies goed gedoseerd. Dat maakt ze beter bestand tegen ziektes en luis. Zo verlengd u de levensduur van uw planten sterk!

Weinig werk, maximaal genieten.

SummerRain gaat voor uw gemak. Verwacht dus geen ingewikkelde instructies voor de installatie. Alles is prettig eenvoudig en overzichtelijk. Plug & rain!

* Druppelset voor bloempotten.

Voor planten in potten en bakken is de juiste dosis water van levensbelang. Overtollig water zakt onderin de bloempot of plantenbak, waardoor de wortels kunnen gaan rotten. Daarnaast is in droge periodes de waterbuffer juist te klein. Met deze druppelset bewatert u uw planten op het juiste moment en op de juiste plek. Zonder dat u er omkijken naar hebt.

* Pop-up sproeiset voor gazon.

Deze automatische sproeiset geeft uw gazon vanzelf water. De draaibare pop-up sproeiers zijn verzonken in het gazon, zijn grasmaaier proof en voor het sproeien komen ze automatisch boven de grond. De sproeiers zijn instelbaar zodat bijvoorbeeld het terras droog blijft. De aanleg is heel eenvoudig, kennis of kracht heeft u er niet voor nodig. Gebruik deze set in combinatie met een beregeningscomputer (niet meegeleverd) om uw gazon automatisch water te geven wanneer u op vakantie bent. 

* Sproeiset borders.

Deze sproeiset geeft uw planten van bovenaf water. De sproeiers hebben een royaal bereik van 360 graden rondom. Er zijn 2 verschillende sets, te weten 16m2 en 35m2. Met de verlengbuizen stemt u sproeihoogte makkelijk af op de hoogte van uw tuinplanten of haag. Ook deze set is uit te breiden met de beregeningscomputer.

* Druppelset borders en hagen.

De druppelslang heeft elke 30cm een druppelaar. Leg de slang langs de wortels of graaf hem in. De druppelslang geeft uw planten regelmatig een kleine hoeveelheid water. De gelijkmatige bewatering voorkomt verdamping en verspilling. Zo bespaart u tijd en water. Er zijn 2 verschillende lengtes: 25 of 50 meter en is eenvoudig in te korten. Ook hier weer uit te breiden met de beregeningscomputer. 

In de winkel hebben wij alle sets op voorraad, net als losse onderdelen zoals pop-ups, koppelingen, sproeiers, druppelaars en verlengstukken.

Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.